آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیر صباحی‌فرد: سامانه‌ها و موشک‌های ارتش آماده پاسخ به خطای دشمنان| از قدرت‌های انکارناپذیر پدافند هوایی در منطقه هستیم

  • کد خبر: ۱۶۲۷۸۵
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
امیر صباحی‌فرد: سامانه‌ها و موشک‌های ارتش آماده پاسخ به خطای دشمنان| از قدرت‌های انکارناپذیر پدافند هوایی در منطقه هستیم
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، با بیان اینکه اولویت اول ما در نیروی پدافند هوایی حفظ و ارتقاء توان رزم است، گفت تمام سامانه‌ها و موشک‌های ما آماده هستند تا در صورت نیاز و خطای دشمنان، پاسخی قاطع و درس فراموش ناشدنی به آن‌ها بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز در مراسم صبحگاه در جمع کارکنان این نیرو، با اشاره به اینکه در زمینۀ تجهیزات دفاعی، دوران وابستگی را پشت سر گذاشته و به خودکفایی رسیده‌ایم، گفت: در هشت سال دفاع مقدس تنها چند سامانه پدافندی محدود و غیربومی در اختیار داشتیم، اما امروز از قدرت‍‌‌های انکارناپذیر پدافند هوایی در منطقه هستیم.

وی اظهار داشت: اضافه شدن سامانه‌های صددرصد بومی در زمینه‌های کشف، درگیری، سامانه‌های اطلاعاتی، فاشایی و پهپادی و حضور موفق در دو رزمایش بزرگ در سال گذشته سالی پربار برای نیروی پدافند هوایی را رقم زد که موجب شادی دل دوستداران نظام و ملت ولایتمدار و شهیدپرور ایران اسلامی و ایجاد یأس در دل دشمنان شد که ان‍شاءالله این پیشرفت‍‌ها ادامه دارد و خبر‌های خوبی را در سال جاری اعلام خواهیم کرد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش خاطرنشان کرد: ارتقای برد سامانه باور ۳۷۳ در عرض کمتر از ۱۸ ماه از ۱۵۰ کیلومتر به بالای ۳۰۰ کیلومتر از جمله مهمترین این دستاورد‌ها بود.

امیر سرتیپ صباحی فرد تاکید کرد: بنا به تدبیر و فرمایش فرمانده معظم کل قوا پدافند هوایی در اولویت اول قرار دارد و اولویت اول ما نیز در نیروی پدافند هوایی حفظ و ارتقاء توان رزم است؛ تمام سامانه‌ها و موشک‌های ما آماده هستند تا در صورت نیاز و خطای دشمنان، پاسخی قاطع و درس فراموش‌ناشدنی به آن‍‌ها بدهد.

وی در ادامه با تاکید بر نقش موثر سربازان در ارتقای توان رزم نیرو‌های مسلح گفت: توجه ویژه به سربازان عزیز که در نیروی پدافند هوایی خدمت می‌کنند از وظایف اصلی ماست و همه ما در مقابل این عزیزان مسئول هستیم؛ هر جا که یک سرباز وجود دارد آنجا یک لشکر، یک قرارگاه، یک منطقه و یک گروه پدافند هوایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->